Ανακοινώσεις

Ευχαριστήρια επιστολή του Διευθυντή του 12ου Δημοτικού Σχολείου Λαμίας

 

 

Αγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες των μαθητών του 12ου Δημοτικού Σχολείου και 12ου Νηπιαγωγείου Λαμίας,

 

Με την ανάληψη των καθηκόντων μου στη θέση του Συντονιστή Εκπαιδευτικού Έργου στο Περιφερειακό Κέντρο Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού (ΠΕ.Κ.Ε.Σ.) Στερεάς Ελλάδας, αισθάνομαι την ανάγκη να σας ευχαριστήσω θερμά όλες και όλους για τη γόνιμη συνεργασία που είχαμε τα τελευταία επτά χρόνια της θητείας μου ως Διευθυντής του 12ου Δημοτικού Σχολείου Λαμίας.

Η αντιμετώπιση των προβλημάτων που αναδείχθηκαν κατά τη λειτουργία του Σχολείου και η αποτελεσματική τους διαχείριση υπήρξε προϊόν συλλογικής προσπάθειας, συνεργασίας και αφοσίωσης στον κοινό μας στόχο για την προαγωγή του παραγόμενου εκπαιδευτικού έργου προς όφελος των μαθητών μας.

Η συνεργασία μας βασίστηκε στον αμοιβαίο σεβασμό, την αλληλοκατανόηση, την υπευθυνότητα και τη γόνιμη ανταλλαγή και σύνθεση απόψεων και πάνω απ’ όλα στο κοινό μας όρμα και την αγάπη για τους μαθητές μας.

Σας ευχαριστώ ολόψυχα για τη συνεργασία και σας εύχομαι προσωπική και οικογενειακή υγεία και δύναμη, πρόοδο και κάθε επιτυχία στους μαθητές του Σχολείου μας.

Με εκτίμηση

                                                                           Ο Διευθυντής του Σχολείου

 

                                                                                                                Δρ. Χρίστος Β. Μαρκαντώνης      

tsanta-sxoleio

Υγιεινή διατροφή

Αγαπητοί γονείς προσπαθώντας να απαντήσουμε στο ερώτημα γιατί τα παιδιά δεν τρώνε φρούτα και λαχανικά;

 

Βρήκαμε μια πολύ καλή ευκαιρία να εντάξουμε στο μάθημα της Ευέλικτης Ζώνης το πρόγραμμα με θέμα: ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΥΓΕΙΑ ΖΩΗ.

 

Συγκεντρώσαμε από το διαδίκτυο πληροφορίες για φρούτα, λαχανικά, όσπρια και πολλές άλλες τροφές που τρώμε καθημερινά.

 

Για τα θρεπτικά συστατικά (Πρωτεΐνες, Υδατάνθρακες, Λίπη, βιταμίνες, φυτικές Ίνες) των φρούτων και των λαχανικών και τη σημαντική διατροφική αξία των βιολογικών προϊόντων.

 

Ένας σημαντικός στόχος του προγράμματος ήταν η ενθάρρυνση των μαθητών να αγαπήσουν τα φρούτα, τα λαχανικά και τις σαλάτες και να τα εντάξουν στην καθημερινή τους διατροφή.

 

To το πρόγραμμα υλοποιήθηκε με την συνεργασία ενός εξαίρετου γονέα της Τάξης μας του κ. Δημήτρη Μαυροδήμου και με τη συνδρομή του Διευθυντή του Σχολείου κ. Χρίστου Μαρκαντώνη.

 

     Ο δάσκαλος της τάξης

 

        Δημήτριος Τάσιος

 

 

Διατροφή: http://dimtasios12.wix.com/diatrofi